110304 JYJ Mengucapkan Terima Kasih Kpd Fans Untuk Stesen Internet Broadcastin Yg dijalankan

Kepada fans yang mendirikan sebuah stesen penyiaran internet yang didedikasikan untuk mereka, JYJ menyatakan terima kasih mereka.
Semalam pada tarikh 3 Mac di fans Korea JYJ 20:00 melancarkan stesen penyiaran internet mereka untuk pertama kalinya. Situs ini mendapat reaksi hangat seperti begitu banyak peminat connect pada masa yang sama sehingga menyebabkan pelayar website tersebut lumpuh.
JYJ internet stesen yang dibuat oleh peminat seperti yang diharapkan bukan merupakan website rasmi. Namun secara rasmi JYJ mendedahkan bahawa ahli JYJ mengetahui tentang projek ini melalui panggilan telefon dengan Star News pada Selasa petang, dia berkata, “Kami sepenuhnya menyedari bahawa peminat membuat pelaburan modal mereka sendiri (untuk membina stesen). Bahkan,ahli JYJ juga menyedari hal ini, mereka benar-benar bersyukur atas kasih sayang semua peminat, ”
“Namun jika kita mengetahui hal ini bahawa stesen penyiaran internet yang didedikasikan untuk JYJ, ‘iloveJYJ’ sebagai stesen rasmi, ia akan kehilangan keaslian nya. Kami ingin memelihara fansite ini sebagai website yang dibuat oleh fans kerana cinta murni mereka. ”

Credit: star-mt.co.kr
trans: srilovejyjdiaries.wordpress.com

Advertisements

Leave a comment

Filed under JYJ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s