110303 JYJ Kim JunSu Ditawarkan Persembahan Istimewa ‘Tears of Heaven’ Setelah Menerima Surat dari fans muda

 Kim Junsu Hati murni yang dimiliki oleh ‘Tears Of Heaven’ pelakon muzikal dan JYJ Kim JunSu baru-baru ini terbukti.

Seorang pegawai mendedahkan muzikal pada tarikh 3 Mac, “Setelah Kim JunSu mendapat surat dari fangirlnya yang berusia bawah 15 tahun,dia memutuskan untuk melakukan dua persembahan tambahan untuk muzikalnya.”

Surat dari fans ini tampaknya telah menyentuh hati Kim Junsu,fansnya berkata, “Saya sudah menjadi peminat anda untuk masa yang lama, dan saya ingin menonton muzik tetapi gagal untuk mendapatkan tiket.”

Selain itu Junsu juga membaca soalan/rintihan dari kedua-dua fans tempatan dan antarabangsa yang juga mengeluhkan bahawa mereka tidak boleh mendapatkan tiket mereka untuk ke muzikal. Karena hal ini, pelakon berunding dengan syarikat pengeluaran apakah persembahan istimewa dapat diadakan.

Menurut pegawai yang bertugas, setelah membaca surat peminat yang menyentuhkan, Kim JunSu secara peribadi membeli dua keping tiket dari syarikat dan menghantar tiket kepada peminat yang berusia 15 tahun tersebut.

Kim JunSu berkata, “Saya merasa terima kasih kepada fans sebegini yang menunjukkan minat  besar dalam muzikal yang saya bintangi in. Namun meskipun mereka benar-benar ingin menonton, mereka tidak boleh kerana mereka gagal untuk mendapatkan tiket. Jadi kali ini, sila cepat mendapatkan tiket anda untuk menonton, ”

Pesembahan tambahan ini akan diadakan pada 13 Mac 14:00 dan 19:00. 3000 kerusi/ tiket persembahan telah terjual pada esok iaitu pada tarikh 4 Mac.

Credit: Nate News
trans: srilovejyjdiaries.wordpress.com

Advertisements

Leave a comment

Filed under JYJ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s