110227 Jaejoong JYJ ‘Crazy Friends Network’ di Jepun adalah Disahkan

 JYJ Jaejoong ‘Crazy Friends Network

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The ‘Crazy Friends Network’ atau ‘Rangkaian Kawan Yg Gila”(maksudnya mempunyai kawan yg banyak giler^^) dari JYJ Kim Jaejoong luar Korea pasti disahkan.

Pada pagi 27/2 Kim Jaejoong postkan gambar melalui twitter peribadinya dengan judul “Senang bertemu kamu”, gambar yang diambil menunjukkan Jaejoong berpose dengan banyak pelakon Jepun terkenal.

Kerana kualiti gambar kabur, nombor terlihat dengan Jaejoong tidak boleh dikenalpasti dengan jelas, namun peminat cepat menangkap banyak penampilan yang kelihatan seperti pemimpin kumpulan Berita dan pelakon Yamashita Tomohisa, Koike Teppei, dan Shirota Yu.

Tomohisa, Teppei, dan Yu yang persahabatan rapat sejak menengah telah menjadi fakta yang terkenal, dan Jaejoong telah dikatakan telah menjalinkan persahabatan dengan mereka juga selama kegiatan sebelumnya yang panjang di Jepun.

Jaejoong dan Tomohisa berdiri berdampingan dengan tangan di bahu mereka adalah salah satu yang paling mendapat perhatian di kalangan peminat. Tomohisa Yamashita juga menyebut bahawa Kim Jaejoong adalah artis Korea Selatan dia ingin bekerja sama dalam sidang akhbar selama kunjungan terakhir ke Korea Selatan, sebagai penyanyi itu berkata, “Suatu hari saya ingin menulis lagu bersama-sama dengan dia,”

Fans yang melihat gambar itu komen, “Walaupun gambar yang kabur, bahkan aku boleh meneka siapa ,” “Mereka sinar laser (T / N: merujuk pada-mata merah dalam gambar) ,” “Malam cukup dingin, “” Jackpot, ini lah syurga pemuda “dan” Ini bagus untuk melihat seberapa popular artis dari Korea Selatan dan Jepun berkeliaran bersama-sama. ”

Credit: sharingyoochun.net

TRANS BY: srilovejyjdiaries.wordpress.com

Advertisements

Leave a comment

Filed under JYJ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s