Pandangan mengenai JYJ

Kebelakangaan ni Sri selalu search dekat blog dan entah kenapa rasa sedih sebab jarang ada berita JYJ. Entah kenapa rasa betul-betul sedih dan geram pun ada jugak.Kenapa dunia ni ada manusia yg cemburu dan simpan dendam macam ‘si polan’.Sebab ‘Si Polan’ nilah,ramai yg berduka!marah! dan geram!

Sri tak bermaksud nak bermusuh dgn sesiapa tapi Sri rasa marah sgt dgn Homin! Bukannya apa,bila baca interview TVXQ yg dulu,bila tgk video,dengar lagu….Semuanya buat Sri sedih T__T, Sri ingat lagi bila Changmin kata yg dia akan kembali ke sekolah jika TVXQ berpecah tapi now apa yg berlaku????Sri bukannya nak anti tapi Sri sedih dan kecewa.

Mungkin ni semua takdir tapi…..Tahlah!!!!!

Tak sabar rasanya nak tunggu March!!Kita lihat apa yg akan terjadi dgn kes JYJ vs SME. Kalau Kes ni masih berlanjutan lagi memang dah sah,yg SME memang sengaja nak biar JYJ hidup sengsara dgn tak boleh muncul di tv! Kalaulah Sri ni banyak duit,Sri akan beli SME!!!(Tapi memang mustahil!).

Kadang-kadang terfikir…..Kenapa JYJ tak boleh muncul di tv???Apa salah JYJ???? Salah ke bila JYJ hendak dapatkan hak mereka setelah lama bekerja separuh mati!Salah ke bila JYJ hendak kebebasan????Cuma hendak mengubah beberapa syarat dalam kontrak,itu pun SME tak nak tunaikan!Susah sangat ke nak ubah kontrak jika dapat hasil yg lumayan pada masa akan datang!!!Kadang-kadang terasa yg SME memang b***h sebab sanggup rugi berpuluh ribu daripada memenuhi kehendak JYJ yg tak seberapa.

Sekarang Sri berpegang kepada satu iaitu Sri hanya akan sokong JYJ sahaja sampai bila-bila melainkan mereka balik semula ke TVXQ baru sri akan sokong TVXQ!!!!

MAAF JIKA ADA YG MARAH DENGAN APA YANG SRI KATAKAN,TAPI ITULAH LUAHAN HATI SRI.

4 Comments

Filed under Luahan hati~~~

4 responses to “Pandangan mengenai JYJ

  1. Anna choikang

    Hi sri,rse plk ckt sbb tls bhsa mlyu..he2..slalunye bhs englsh..jdi nie bmkne sri nk skng jyj sjelh nie? Anna x mrh..sbk kte ade hk msng2,tpi bg anna,anna akn skng ke2-2nye..

    • Pelik jugaklah mula-mula tu dan agak susah sebab Sri kena translate dan tak semua news dalam bajasa mlyu ada dlm english.^^
      Dulu memang sri sokong kedua-duanya.Tapi lepas sri baca mengenai “6/25 meeting” Sri jadi sokong JYJ je….
      Anna pernah baca tak mengenai tu?????
      Anna ada fb????

  2. akak, sy bangga ngan akak lah *hugs*
    love ur personal thoughts bout this ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s